top of page

Afspraak maken

Een afspraak maken kan je doen door het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina in te vullen. Ik neem dan via email of telefonisch contact met jou op. We bekijken samen of de begeleiding bij mij kan opstarten, wat de mogelijkheden zijn voor de komende periode en wat hierbij haalbaar is voor jou en/of je gezin. 

Let op: wanneer je de aanmelding niet voor jezelf maakt, maar onderstaand formulier invult voor bijvoorbeeld je zoon of dochter, mag je hun voor-, achternaam en geboortedatum doorgeven. De naam of namen van de ouders of voogden mogen meegegeven worden in de tekstbalk van de omschrijving. Bij een aanmelding voor koppel- of gezinstherapie mag de aanmelder zijn gegevens invullen. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden. 

Praktisch

Een eerste afspraak bedraagt vanaf januari 2024 een kostprijs van 75 euro. Afspraken die nadien geboekt worden bedragen een kostprijs van 70 euro. Dit wordt afgerekend na de sessie, en kan cash of via de Bancontact App (via je gsm). Bekijk zeker welke terugbetaling voor jouw mutualiteit van toepassing is door rechts onderaan deze pagina op de doorklikknop te drukken. Voor aanvullende verzekeringen via het werk kan ik een betaalbewijs opmaken.

Vanaf november 2023 ben ik voor enkele uren per week als eerstelijnspsychologe geconventioneerd. Dat houdt in dat ik enkele trajecten aan een verlaagd tarief kan laten doorgaan. Bij de aanmelding bekijk ik of je hier al dan niet voor in aanmerking komt. Ik zal dit met jou bespreken wanneer dit zo is. 

 

Afspraken kunnen 24u op voorhand geannuleerd worden. Op die manier heb ik de mogelijkheid om toch nog een andere cliënt te contacteren en verder te helpen. Wanneer een sessie niet tijdig geannuleerd is en/of de afspraak vergeten werd dan zal er een administratieve kost in rekening worden gebracht gezien ik jouw sessie wel voorbereid heb. Bij een eerste niet tijdige annulering is deze administratieve kost 35 euro. Bij een tweede niet tijdig geannuleerde sessie zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Volgende vormen van afspraken kunnen gemaakt worden (deze kunnen in de praktijk of digitaal doorgaan):

  • Intake Gesprek ( = eerste afspraak) 

  • Individuele sessie 

  • Oudergesprek

  • Koppelbegeleiding

  • Gezinstherapie

  • Zorgoverleg in het kader van een lopende begeleiding 

  • Schooloverleg in het kader van een lopende begeleiding 

Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen indien u nog enkele vragen hebt vooraleer u een afspraak overweegt. Je kan telefonisch of via mail bij mij terecht. Ik beantwoord graag al jullie vragen zodat jullie met een fijn gevoel een eerste afspraak inplannen.

Aanmeldingsformulier

Belangrijk

Vanaf juli 2024 ben ik in zwangerschapsrust tot en met oktober 2024. Vanaf mei 2024 zal ik dan ook geen nieuwe trajecten meer kunnen opstarten. Na mijn zwangerschapsrust zal ik mijn activiteiten opstarten in mijn nieuwe praktijk gelegen te Asse. Voor meer informatie hieromtrent mag u via info@chiaratolpe.com steeds contact opnemen. 

Telefoonnummer

+32 497 07 85 45

Email

Bedankt, je aanmelding werd goed geregistreerd. Ik neem in de komende periode contact met je op.
bottom of page