top of page

Afspraak maken

Een afspraak maken kan je doen door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Ik neem dan via email of telefonisch contact met jou op. We bekijken samen of de begeleiding bij mij kan opstarten, wat de mogelijkheden zijn voor de komende periode en wat hierbij haalbaar is voor jou en/of je gezin. 

Let op: wanneer je de aanmelding niet voor jezelf maakt, maar onderstaand formulier invult voor bijvoorbeeld je zoon of dochter, mag je hun voor-, achternaam en geboortedatum doorgeven. De naam of namen van de ouders of voogden mogen meegegeven worden in de tekstbalk van de omschrijving. Bij een aanmelding voor koppel- of gezinstherapie mag de aanmelder zijn gegevens invullen. Alvast bedankt om hiermee rekening te houden. 

Praktisch

Een eerste afspraak bedraagt vanaf januari 2023 een kostprijs van 70 euro. Afspraken die nadien geboekt worden bedragen een kostprijs van 65 euro. Dit wordt afgerekend na de sessie, en kan cash of via de Bancontact App. Bekijk zeker welke terugbetaling voor jouw mutualiteit van toepassing is, door onderaan deze pagina op de doorklikknop te drukken. Voor aanvullende verzekeringen via het werk kan ik een betaalbewijs opmaken.

Volgende vormen van afspraken kunnen gemaakt worden (deze kunnen in de praktijk of digitaal doorgaan):

  • Intake Gesprek ( = eerste afspraak) 

  • Individuele sessie 

  • Oudergesprek

  • Koppelbegeleiding

  • Gezinstherapie

  • Schooloverleg in het kader van een lopende begeleiding (indien het overleg op de school doorgaat, wordt er een verplaatsingskost aangerekend)

Aanmeldingsformulier

Telefoonnummer

+32 497 07 85 45

Email

Bedankt, je aanmelding werd goed geregistreerd. Ik neem in de komende periode contact met je op.
bottom of page