Mijn Visie

Soms maken ouders zich zorgen. Ze vinden dat hun zoon van 16 jaar zich verliest in schermen. Ze vinden dat hun dochter van 5 jaar minder goed slaapt en ze horen haar spreken over monsters onder haar bed.

 

Soms maken leerkrachten zich zorgen. Een leerling lijkt zich niet goed in haar vel te voelen en weer een andere lijkt maar nooit genoeg uitdaging in de klas te vinden.

Soms maakt een kind zich zorgen. Over mama en papa die elkaar niet meer graag zien. Over een broek die niet goed voelt aan zijn benen.

Soms maakt een jongere zich zorgen. Een kleine broer heeft een autismespectrumstoornis waar ze niet goed weet hoe mee om te gaan. Of een vriend heeft donkere gedachten en lijkt geen uitweg meer te zien.

Als psychologe zie ik mezelf als groeiend expert in mijn vakgebied. Ouders zijn experten van hun kind en hun gezin. Mijn doel is om samen met ouders, kinderen en jongeren een verhaal van verandering te creëren waarbij er steeds oog is voor de verwachtingen en de gevoelens van alle betrokken partijen. Durven praten over wat er echt speelt. Wat is jullie grootste zorg? 

 

Ik hanteer een systemische visie. Dit wil zeggen dat ik geloof in de kracht van een gezin – waarbij ouders één groot doel voor ogen hebben: het geluk van hun kind optimaliseren. 

In verbondenheid verandering creëren.

Adres:

Bergstraat 74,

1861 Wolvertem (Meise)

Email:

chiara@groepspraktijkdenberg.be

 

Telefoonnummer:

+32 497 07 85 45

(bereikbaar tijdens weekdagen i.v.m. afspraken of reservaties)

Beschikbaarheid 'Face to Face' consultaties:

Maandag: 14u - 20u

Dinsdag: 8u - 20u

Woensdag: 14u - 20u

Beschikbaarheid online consultaties:

Stuur een online berichtje, email of telefoon voor een afspraak

Info:

Erkenningsnummer Psychologencommissie: 952124252

DEN_BERG.jpg
Follow me on social media!
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Mathias Knop.